Veno-War
A wiêc tak Ja oferuje Priv Account za :
-Char/Itemki (Secura) [RL]
-Char/Itemki (Eloth) [Ots]
-Char/Itemki (Exori.Net)[Ots]
Je¿eli kto¶ umie napisaæ Skrypt na Sms Priv Char niech siê do mnie zg³osi pod numer gg 957766
Chodzi mi oto ¿e np.
Kto¶ wysy³a smsa o tre¶ci Jakiej¶ Tam Pod numer jaki¶ tam wtedy dostaje kod aktywuj±cy podaje mi go, a ja robie mu chara :]
~~>Pozdro Gm Veno<~~
Wiesz to jest róznie, jest du¿o priv charów jak padnie raz, dwa, trzy razy taki 200 lvl to wam spadnie okolo 180 lvl jak nie wiêkszy wiêc ciê¿ko powiedzieæ od jakiego levela
Mo¿e co¶ wymy¶le...
Ja siê zgodze z Latur ¿e g³upio jest za lvl bo na mc mo¿na se zrobic.
Ale za posty to ju¿ co innego .
Mo¿e byæ te¿ tak ze ots bedzie przeludniony od Privów.
Kto¶ se we¿mie posty byle co napisze i bêdzie mia³ priva.
Pozdro 4 all.
Moim zdaniem sprawa wyglada jasno.GM powinien zrobic czestsze Priv Acc z tego powodu iz utworza sie tu zespoly, gildie itp. Nowy pomysl GM-a jest dobry. 30 postow=Priv Acc. Zacheca ludzi do wypowiadania sie na temat ots-a, lecz liczy na to ze kazdy gracz bedzie mogl grac swoja profesja sprawiedliwie. Pzdr ThonDawyn
no to priv chary bêdzie mo¿na nabijaæ tylko knightem, albo z bardzo silnym teamem... bo ja mia³em 162 eldera i zebra³o siê 3 knightów i pad³em...
Mo¿e by tak zwiêkszyæ si³ê manafluidów? Albo dodaæ manarunki. Bo tak to jak sork albo drut ma siê wymanasiæ jak go bije kole¶ po 500? Padnie-to oczywiste, ¿eby tak po 300-400 mo¿na siê by³o manasowaæ...